Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dictionary of the Wings3D help
11-24-2012, 09:54 PM
Post: #11
RE: Dictionary of the Wings3D help
greytery wrote
Quote:>All the Menu info exploded in one shot - just what I wanted to see (as a newbie).
I'm glad to help you!

Quote:>Hope you can fix the IE issues
I tried to modify so that it can be displayed in IE.
I pray that it is displayed nicely in IE.


Quote:>I have some questions:
>What Wings version is this? Some menu items don't quite fit with my version 1.4.1.

Is is a "Snap Image" menu? It is not usually displayed.
The "Snap Image" menu is appear when mode that activate "Tools>Snap Image" Command.
Wings3D changes the menu item, depending on the particular mode or active window.



Quote:>How best to fit this into the main Documentation project?
This is because it is dynamically generated in the script, it may be difficult to incorporate directly.
Another method is to use a static document at the expense of updating.
There is also a possibility that it will help when the main document is multilingual deployments in the future.



Quote:>How do you keep the information up to date?
I will support if the file has a new translation.
Also, I might put some screenshots to compensate for the part that can not be described in the information line.

I was a little exhausted to fix the script and add information every day ,so I would take a break for a while.
In any case, I am going to proceed with the work at my paceSmile


Quote:>If you would like help with the English (some typos, etc) then please let me know.
because I'm not good at English, I would like to thank your offer.
Reply
11-25-2012, 02:35 AM (This post was last modified: 11-25-2012 02:35 AM by optigon.)
Post: #12
RE: Dictionary of the Wings3D help
If Tools > Snap Image is active, then several Snap Image commands are placed at the top of each right click context menu.

Two questions:
  1. Was your site mostly created with a program?
  2. Can I move this thread to the Documentation Project forum?
Nice work!
Reply
11-26-2012, 11:46 PM
Post: #13
RE: Dictionary of the Wings3D help
Well, snap image is better to be displayed at the above might be natural...

optigon wrote:
Quote:Was your site mostly created with a program?
Yes, my site was made ​​with JavaScript,and rest were contain my handwritten HTML documents.
Also the site doesn't use by Server-side programs.

Quote:Can I move this thread to the Documentation Project forum?
Yes you can move to there this thread.
Reply
06-22-2013, 07:05 AM
Post: #14
RE: Dictionary of the Wings3D help
tkbd, I just checked your page and you are doing a great work there with all those informative pictures.
Reply
07-13-2013, 08:09 PM
Post: #15
RE: Dictionary of the Wings3D help
(06-22-2013 07:05 AM)micheus Wrote:  tkbd, I just checked your page and you are doing a great work there with all those informative pictures.

It's a pleasure.
I have not laboured in vain Smile

A current state of this dictionary.
  • Operating procedures for many of the commands
  • How to invoke frequently used commands quickly (such as hot
  • key,default command)
  • How to using SnapImaege and UVEditor.
  • Install and uninstall renderer
  • Comparison classification of the various commands for modeling.
  • Comparison of camera operation
  • 1.5 new features(preview dialog etc)
Reply
07-16-2016, 06:27 PM
Post: #16
RE: Dictionary of the Wings3D help
It is a Excellent work!!!
Reply
07-19-2016, 08:32 PM
Post: #17
RE: Dictionary of the Wings3D help
Thanks GGy for the comment.

Currently, Wings3D Dictionary is support with Wings3D 2.0.5's Information.
Also aside from this, which is also visible summarized information about the command of ManifoldLab.
I hope that these information can help improve and the user's learning efficiency,and feedback of bugs.

http://brace.client.jp/w3d_hd/update.html#log

----
ManifoldLab currently doesn't Release Mac or Linux version.
One of the reasons, Mac version of Wings3D has still bugs.
But if copy some ManifoldLab plug-in files from Windows version, there is also a command it work fine.
(Note: It isn't correct usage,So If would like to try it on Mac,should take a backup of the Wings 3d Application.
I've confirmed command that relate to external libraries about Boolean, voronoi and tetgen wouldn't work on mac.)
Reply


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)